CASA LA JOYA
 

Laat gerust van je horen!

Reviews zijn waardevol voor ons maar zeker ook voor de toekomstige huurder. Laat gerust van je horen en vertel ons wat je leuk vond aan het appartement en de omgeving. 

Gastenboek

Roeland Duyvendak
10-11-21 22:01:18
Heerlijk ruim appartement. Ruim en stijlvol, met alles dat je kan wensen voor heerlijke vakantie. Ook heerlijk buiten, prachtig groot prive terras en tropische tuin met verschillende zwembaden. Winkels, strand, restaurants dichtbij. Maar ook prachtige steden voor cultuur dichtbij. En als je een golfer bent…. Heaven on earth…..wij komen terug!
Ruben Lankhorst
05-11-21 20:30:53
Sfeervol en ruim appartement (2 slaap- en badkamers) met een groot balkon en fantastisch uitzicht (ochtendzon) Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het appartement ligt recht tegenover de golfbaan en het complex is alleen toegankelijk voor bewoners van de appartementen. Je kan gebruik maken van 2 zwembaden met ligbedden (gratis). Kortom: perfecte locatie om andere steden te bezoeken en/of voor de golf liefhebbers!
Irene Irene Brouwer
31-08-21 09:07:39
Ontbijten in het ochtendzonnetje op het grote terras met fantastisch uitzicht, wandelen naar de winkels of gezellig tapastentje, iets verder voor het strand, lunchen aan zee, bezoekje aan Marbella, genieten van het ruime en luxe appartement. Wat een fijne plek, wat een heerlijke vakantie!
Tonen: 5  10
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn