CASA LA JOYA
 

Marbella als Golf walhalla

Ons appartement is direct gelegen naast de Santa Maria Golfclub (8 min wandelen naar entree.) Deze 72 par/18 holes golfclub heeft vanaf vrijwel elke hole zicht op de zee. Het is prachtig aangelegd, passend in het landschap met vele uitdagende hoogteverschillen. Het heeft een leuk terras en een restaurant. 

In deze film zie je de holes van de Santa Maria golfbaan in volgelvlucht...

 

Golfclubs in de omgeving

In de omgeving zijn nog ruim 30 golfbanen. Teveel om uit te kiezen. Onze favoriet is Santa Maria Golf & Country club (waaraan ons appartement is gelegen) met een zeer redelijke dag-contributie (twilight tarief vanaf  € 35.-) uitdagende hoogteverschillen en een gezellig en eenvoudig restaurant. La Cala Golf in Mijas vanwege de prachtige ligging hoog in de heuvels en het fraaie terras met uitzicht over de vallei.  Mijas Golf in las Lagunas de Mijas, vlakbij Fuengirola. Deze baan heeft snelle greens en grote waterpartijen die voor mid-hoge handicappers uitdagend kunnen zijn maar is heel goed bespeelbaar. Al deze banen zijn zeker de moeite waard om te lopen. 


Driving Range

Greenlife golf in Elviria (5 min van ons appt.) heeft een driving range en golfschool maar ook La Cala Gof academy heeft een driving range waar je kunt oefenen. 


Wellness

La Cala Golf Resort heeft niet alleen prachtige banen maar ook een leuk restaurant en terras met prachtig uitzicht. Voor de niet-golfer is hier ook een Spa en Wellness center. www.lacala.com  
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn